Meidän joulumme

Hyvää joulua! Hyvää ovat rakkaimmat ihmiset. Hyvää on antaa jouluna toisille itsestään ja ajatuksistaan, teoillaan ja sanoillaan. On myös hyvää huolehtia itsestään. Tämän vuoden jäljiltä olo voi olla hyvinkin väsynyt. Silloin on avointa ja viisasta sanoittaa, tarvitsen lepoa ja aikaa olla myös omassa rauhassa. 

Lämpöistä joulua! Kosketus, halaus ja syli tuovat lämpöä. Ne ovat käyttöönotettavissa välittömästi, jos vain saadaan olla saman kuusen äärellä. Puolison helliminen on yksi ihanimpia asioita, mihin käyttää aikaansa, myös jouluna.

Iloista joulua! Hymy viestittää paljon: arvostusta, hyväksyntää, iloa ja rakkautta. Aina ei kuitenkaan ole hyvä mieli, edes jouluna. Vaikeissakin hetkissä pienen rakkaudellisen hymyn suominen puolisolle on kuitenkin suuri asia. Vaikkei muuta jaksaisikaan tai vaikkei muut asiat onnistuisikaan odotusten mukaisesti, yksi hymy voi kantaa eteenpäin.

Hauskaa joulua! Jos saa jouluna nauraa sydämensä pohjasta, joulu on antanut virkistävän lahjan. Kommellukset, epätäydellisyys, elämä ja rakkaus, siinä on monta syytä antaa naurun raikua pirteissä. Lämmin nauru vahvistaa ja hoitaa rakkautta.

Rauhallista joulua! Joulun arvokkaimmat asiat eivät vaadi valmistelua. Ne ovat tässä ja nyt. Katsele ympärillesi. Näe hetken vain joulun rauha.

 

 

Kuva:Pexels

© Parempi avioliitto 2022

Jonotuslista Liity jonotuslistalle syöttämällä sähköpostiosoite alla olevaan kenttään.
You need to Login for joining waitlist.