Koronaharmaudesta näkyväksi

Korona-aika on ajanut ainakin minut niin ahtaalle kuin syvällekin. Olo on tuntunut väsyneeltä, turhautuneelta ja näkymättömältä. Moni asia, joka yleensä arjessa nostaa ja kantaa, on nyt pannassa. Miten puolisoa voisi tukea näinä aikoina?

Korona-aika, jos mikä, herättää monenlaisia tunteita. Sallimalla puolisosi tunteet, teet ison palveluksen puolisollesi. Jos raskaille ja ikäville tunteille on tilaa tulla näkyviksi, voi puolison lämpö taittaa niiltä raskaimman terän. Kuultu tunne on siedettävämpi tunne. Jaettu tunne on paljon kevyempi tunne.

Kauniit sanat ovat nyt aivan erityistä kultaa. Näinä aikoina harvan meistä päivät täyttyvät kannustuksesta ja kehuista. Siispä katso puolisoasi rakkaudella. Viljele lämmöllä sanoja, jotka saavat puolisosi säteilemään. Säteilevä olo on ihanaa vastalääkettä harmaudelle.

Kosketus, tuo korona-ajan pahis numero kaksi heti hengittämisen jälkeen, ei ole onneksi kielletty asia parisuhteessa. Kosketusta kannattaa kylvää rakkaimmalleen. Halaa, hipaise, hiero hartioita ja helli. Nyt kun kuljemme käsidesien ja suojahanskojen kanssa, niin puolison kosketus on aivan erityisen ihanaa.

Rohkaise rakkaintasi kohti unelmia. Tänä aikana, kun monet isot ja pienetkin haaveet ovat mahdottomia, on tärkeä löytää uutta unelmoitavaa ja odotettavaa. Se, että on jotain innostavaa ja voimia antavaa, jota kohti mennä, mahdollistaa näkyväksi tulemisen aivan erityisellä tavalla. Oma projekti tai harrastus, jota puoliso ylpeydellä ja rakkaudella tukee, valaisee arkea.

Näe puolisosi rakkauden valossa.

 

 

Kuva: Unsplash

© Parempi avioliitto 2022

Jonotuslista Liity jonotuslistalle syöttämällä sähköpostiosoite alla olevaan kenttään.
You need to Login for joining waitlist.