Lahjoita

Työ suomalaisparien ja -perheiden hyväksi ei olisi mahdollista ilman lahjoituksia. Lähes viidennes toiminnan kuluista katetaan lahjoituksin ja jäsenmaksuin. Kymmenet tuhannet suomalaiset ovat löytäneet uuden suunnan elämäänsä avioliittotapahtumien kautta.

Ryhdy työmme tukijaksi

Taloudellisissa vaikeuksissa olevien vähävaraisten perheiden avustaminen osallistumismaksuissa on tärkeä kohde. Kerätyillä varoilla mahdollistetaan parisuhde- ja perheleirien, verkkokurssien sekä muun vertaistukeen perustuvan toiminnan järjestäminen. Varoja käytetään toiminnasta tiedottamiseen, ryhmänohjaajien ja luennoitsijoiden kouluttamiseen sekä muihin vapaaehtoistoimintaan osallistumisesta aiheutuviin kuluihin. Syksyn 2022 Lahjoittajakirjeestä voit lukea, mitä saamme tuellasi aikaa.

Viikonlopputapahtumien ja leirien hinnat halutaan tulevaisuudessakin pitää kohtuullisina. Suomessa ei saa käydä niin, että ainoastaan hyväosaisilla on varaa parisuhteeseen panostamiseen.

Ryhdy työmme tukijaksi! Pienikin lahja auttaa.

 

Lahjoitustavat

KANNATUSTILI:

FI17 1237 3000 1354 15

Muista käyttää viitettä 5555

 

MOBILEPAY-SOVELLUS:

Asenna sovellus ja näppäile 88258

 

KERÄYS FACEBOOKIN KAUTTA:

Facebookin kautta voit kerätä varoja avioliittotyön tukemiseen esimerkiksi syntymäpäivänäsi. Keräyksesi avulla voidaan mahdollistaa perheiden osallistuminen tapahtumiimme.

Haluatko järjestää oman keräyksesi?

  1. Mene Parempi avioliitto ry:n Facebook-sivulle.
  2. Valitse Facebook-sivulta välilehti varainkeruukampanjat.
  3. Valitse “kerää varoja”.
  4. Pääset muokkaamaan keräyksen tietoja sekä valitsemaan kuvan keräykseen. Valitse myös keräyksesi tavoitesumma ja keräysaika.

Liity jäseneksi

Työtämme voit tukea myös liittymällä Parempi avioliitto ry:n jäseneksi.

Jäseniä pyydämme kohdistamaan mahdollisen taloudellisen tukensa yhdistyksen käyttötilille FI39 1237 3000 1354 07, viite 5555. Vuonna 2023 tuki digitaalisten materiaalien saamiseksi pienryhmien ja pariskuntien käyttöön on erityisesti tarpeen. Hienoa, jos voitte tarkistaa, mille tilille lahjoituksenne ohjautuu.

Lämmin kiitos lahjastasi!

Rahankeräyslupa RA/2021/1708 on voimassa 1.1.2022 alkaen koko maassa Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

 

© Parempi avioliitto 2022

Jonotuslista Liity jonotuslistalle syöttämällä sähköpostiosoite alla olevaan kenttään.
You need to Login for joining waitlist.