Tule vapaaehtoiseksi

Parempi avioliitto ry:n toiminta perustuu vapaaehtoiseen vertaistukeen. Toimintamme mahdollistaa lähes 700 vapaaehtoisen joukko. Haluaisitko sinä olla osa sitä? Meille voit tulla vapaaehtoiseksi myös puolisosi kanssa! 

Sitoutuneet, osaavat ja hyvinvoivat vapaaehtoiset ovat yhdistyksen valtakunnallisen parisuhdetyön keskeisin mahdollistaja. Vapaaehtoisia tarvitaan muun muassa tapahtumia suunnitteleviin ja toteuttaviin työryhmiin, luennoitsijoiksi ja vertaisryhmien ohjaajiksi tapahtumiin ja Paristo-pienryhmiin, tukipareiksi, puhelinpäivystäjiksi, hallitustyöskentelyyn, somelähettiläiksi sekä lastenohjaajiksi. Lisäksi joissain tapahtumissa tarvitaan muun muassa liikenteen ohjaajia, ilmoittautumis- ja myyntipisteen työntekijöitä, rukouspalvelijoita ja majoitusvouteja.

Yksi yhdistyksemme tavoite on vapaaehtoisten hyvinvointiin, koulutukseen ja sitouttamiseen panostaminen muuttuvassa toimintaympäristössä. Kaikki vapaaehtoiset koulutetaan tehtäviinsä. Tarjoamme jatkuvasti laadukasta täydentävää koulutusta, josta on iloa sekä vapaaehtoisena toimiessa että esimerkiksi työelämässä. Jos innostuit, laita viestiä toimisto@parempiavioliitto.fi.

Kuva: Jani Laukkanen

© Parempi avioliitto 2022

Jonotuslista Liity jonotuslistalle syöttämällä sähköpostiosoite alla olevaan kenttään.
You need to Login for joining waitlist.