Huhti- ja toukokuun tapahtumat peruttu koronavirustilanteen vuoksi

Naisten viikonloppu Seurakuntaopistolla Lapualla 3.-5.4., Ryhmänohjaajien ja tukiparien teemakoulutus Peurungan kylpylässä 25.-26.4. sekä Miesten perusleiri Padasjoella 20.-23.5. joudutaan valitettavasti perumaan koronavirustilanteen vuoksi. Olemme vielä yhteydessä kaikkiin ilmoittautuneisiin. Viranomaiset ohjeistavat välttämään kokoontumisia: Haluamme toimia terveyttä edistääksemme.

Parempi avioliitto ry seuraa koronavirustilannetta aktiivisesti. Noudatamme viranomaisten määräyksiä ja ohjeistuksia koronavirukseen liittyen ja viestimme heti, jos tilanteesta aiheutuu muutoksia muuhun toimintaamme.

Huolehditaan omasta terveydestämme ja läheisistämme, erityisesti haavoittuvimmassa asemassa olevista. Siunausta ja terveyttä jokaiseen kotiin!

Vastaavia tapahtumia jälleen syksyllä, merkitse jo kalenteriin.

Syksyllä tarjoamme vapaaehtoisille tai sellaisiksi aikoville Ryhmänohjaajakoulutuksen, Esiintymiskoulutuksen luennoitsijoille ja Tukiparikoulutuksen Seurakuntaopistolla Järvenpäässä 12.-13.9. Tulossa on Naisten viikonloppu Seurakuntaopistolla Järvenpäässä 24.-25.10. ja Miesten viikonloput Karkun evankelisella opistolla 4.-6.9. ja Kainuun opistolla Paltamossa 2.-4.10.2020.

Parisuhdepuhelin palvelee

Parisuhdepuhelin vastaa keskiviikosta perjantaihin klo 10-16 numerossa 050 3122 325.

Jonotuslista Liity jonotuslistalle syöttämällä sähköpostiosoite alla olevaan kenttään.
You need to Login for joining waitlist.