Päätämme kesätapahtumien toteutuksesta maaliskuun alussa

Parempi avioliitto ry:ssä olemme innokkaasti suunnitelleet kesän ohjelmaa työntekijöiden, hallituksen ja yhteistyökumppani Seurakuntaopiston kanssa epävarmasta tilanteesta huolimatta. Olemme päätyneet laatimaan kesästä kaksi erilaista alustavaa toteutusmallia. Päätös siitä, kumman mallin mukaan edetään, tehdään maaliskuun alussa.

Meille on äärimmäisen tärkeää järjestää tapahtumat turvallisesti ja seurata viranomaisten ohjeita pitkittyvässä koronatilanteessa. Toisaalta emme halua jättäytyä pelkästään verkkotapahtumien varaan, jos tilanne kesällä sallisi meille tärkeän yhteisöllisyyden kesätapahtumissa paikan päällä.

Alkukesän Aviopolis-avioparikurssi pidetään joka tapauksessa viime kesältä tuttuun tapaan Lähemmäs-verkkokurssina, sillä suuren tapahtuman tilana toiminut Urheiluhalli Seurakuntaopistolla Järvenpäässä on purettu eikä korvaavaa tilaa vielä ole.  Kesän lähitapahtumat järjestetään voimassa olevat koronarajoitukset huomioiden. Jos rajoitukset eivät kesällä salli tapahtumien järjestämistä suunnitellusti, ne joudutaan perumaan.

Kesätapahtumien vaihtoehto 1

12.-13. kesäkuuta                     Lähemmäs-parisuhdekurssi verkossa

10.-15. heinäkuuta                    Paremman avioliiton perheleiri, Seurakuntaopisto, Pieksämäki

24.-31. heinäkuuta                    Levi Cross -perheleiri, Kittilä

14.-15. elokuuta                         Parisuhdekurssi verkossa

27.-29. elokuuta                         Lempeä lakeudella -avioparikurssi, Seurakuntaopisto, Lapua

Kesätapahtumien vaihtoehto 2

12.-13. kesäkuuta                      Lähemmäs-parisuhdekurssi verkossa

8.-11. heinäkuuta                      Lempeä lakeudella -avioparikurssi, Seurakuntaopisto, Lapua

24.-31. heinäkuuta                    Levi Cross -perheleiri, Kittilä

Kaksi kaksipäiväistä verkkokurssia elokuussa

Kuva: Olli Orkoneva

Jonotuslista Liity jonotuslistalle syöttämällä sähköpostiosoite alla olevaan kenttään.
You need to Login for joining waitlist.