Tervetuloa avioliittotapahtumien lähtölaukaukseen Seurakuntaopistolle Lapualle 20.-22.4.2018!

Ryhmänohjaamisen jatkokurssin kouluttajavieraina toimivat parisuhdekouluttajat Markku ja Helka Silventoinen. Viikonlopun aikana kuulemme myös omakohtaisia kokemuksia ryhmänohjaamisesta avioparina: huipuista ja laaksonpohjista sekä keinoista hoitaa omaa suhdetta silloin, kun työtä tehdään yhdessä avioparina.

Ohjelma käynnistyy perjantaina 20.4.2018 klo 18.30 tervetulokahveilla ja päättyy sunnuntaina 22.4.2018 jumalanpalvelukseen ja lounaaseen. Parempi avioliitto ry:n vuosikokous pidetään lauantaina 21.4.2018 klo 18.30.

Koulutustapahtuma on tarkoitettu avioliittotapahtumien ryhmänohjaajille sekä ohjaajiksi aikoville. Edellytämme koulutukseen osallistumista avioliittoleirien ryhmänohjaajapareilta, mutta jatkokurssia ei ole välttämätöntä käydä ennen  kuin toimii ryhmänohjaajana ensimmäisen kerran. Tapahtuman sielunhoidosta ja esirukouksesta vastaa Eila Penrose. Toivottavasti tapaamme Lapualla!

Lapuan kampus sijaitsee luonnonkauniilla ja rauhallisella alueella Nurmonjoen rannalla, kävelymatkan päässä Lapuan keskustasta. Paikalle on helppo tulla. Kampusalueella on runsaasti maksutonta parkkitilaa. Linja-autoasema ja rautatieasema sijaitsevat 1,2 km päässä. Kampusalueella on neljä asuntolaa, joissa jokaisessa on 10 huonetta. Huoneet ovat viihtyisiä kahden hengen huoneita omalla vessalla ja suihkulla.

Sydämellisesti tervetuloa uuteen leiripaikkaan!

Järjestelytiimin puolesta,
Hanna Ranssi-Matikainen ja Pekka Matikainen, 050 462 1543

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Pe 20.4.
18.30 Tulokahvit, lapset omaan ohjelmaan
19.00 Aloitus ja musiikki auditoriossa
LUENTO: Kutsumuksena avioliittotyö, anti ja hinta
JUKKA JA ULLA-MAIJA KETOJA
Pienryhmät
21.00 Lastenohjelma päättyy, iltapala kaikille kurssilaisille (päättyy 22)

La 21.4.
07.00 Aamiainen noutopöydästä vapaaseen tahtiin opistolla majoittuville
08.45 Aloitus ja musiikki auditoriossa
LUENTO: Häpeän ja häpeämättömyyden kasvot
MARKKU JA HELKA SILVENTOINEN
12.00 Lounas
13.00 Aloitus ja musiikki auditoriossa
LUENTO: Seksuaalisten rajojen rikkoutuminen lapsuudessa, nuoruudessa ja avioliitossa
MARKKU JA HELKA SILVENTOINEN
16.15 Ulkoilua
17.00 Päivällinen, ulkoilu jatkuu
18.30 Parempi avioliitto ry:n vuosikokous, ei lastenohjelmaa
20.00 Iltapala kaikille kurssilaisille (päättyy 21)

Su 22.4.
07.00 Aamiainen noutopöydästä vapaaseen tahtiin opistolla majoittuville
08.45 Aloitus ja musiikki auditoriossa
LUENTO: AINA MUITA VARTEN?
Kuinka huoltaa omaa suhdetta avioliittotapahtumissa
MARKKU JA MARIA IHONEN
11.30 Päätösjumalanpalvelus, kolehti avioliittotyölle
MARKO JA ANNA HUHTALA
Loppuevästykset ja kotimatkalle
13.00 Päätöslounas

Eila Penrose tarjoaa esirukouspalvelua ajan varanneille.
Lista on perjantaista lähtien auditorion ovella.

Tapahtumapaikka:
Seurakuntaopisto, Lapuan kristillisen opiston kampus
Siiriläntie 11-13, 62100 Lapua, p. 06 433 9200

Tapahtuman hinta:
Kurssimaksu sisältäen majoituksen opistolla ja ohjelmaan merkityt ruokailut 310 € / pari.
Kurssimaksu sisältäen majoituksen hotellissa ja ohjelmaan merkityt ruokailut 350 € / pari.
Kurssimaksu ilman majoitusta, sisältäen ohjelmaan merkityt ruokailut 230 € / pari.
Lapset alle 4 vuotta ruokailevat ja majoittuvat ilmaiseksi.
Lapset 4-11 vuotta sis. majoituksen ja ohjelmaan merkityt ruokailut 70 € / hlö.
Lapset 4-11 vuotta ilman majoitusta, sis. ohjelmaan merkityt ruokailut 35 € / hlö.
Lastenohjelma: 50 € / hlö.

Lisätiedot:
www.parempiavioliitto.fi