Lämpimästi tervetuloa Jaakkiman avioparitapahtumaan 25.-26.11.2017
Seurakuntaopistolle Ruokolahdelle!

Avioparitapahtuma järjestetään luonnonkauniilla, hongikkoisella Saimaan niemellä puhtaan veden äärellä. Siellä ovat vaikuttaneet monet suomalaiset sanan, kuvan ja sävelen mestarit. Koe saaristolaiskunnan pikkujoulutunnelma ja ihastu!

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Jaakkima info2

La 25.11.
10.00 Ilmoittautuminen alkaa, opiston päärakennus
11.00 Lounas
Lastenohjelma päärakennuksen alakerrassa, luokka 31
12.00 Tervetuliaissanat ja musiikki, Ruokolahti-sali
LUENTO: KAKSI YKSINÄISTÄ?
-Aikavarkaat ja ihmeellinen rakkaus, Juha ja Sari Savela
14.30 Päiväkahvit
15.00 Ilmoitukset ja musiikki, Ruokolahti-sali
LUENTO: PUHU, KUUNTELE, KOHTAA
-Kommunikaation työkalupakki, Jukka Ketoja ja Ulla-Maija Lammi-Ketoja
17.40 / 18.00 Juhlava pikkujoulupäivällinen
Lastenhoito päättyy, lapset syömään yhdessä vanhempien kanssa
Joululauluilta, kynttilävaellus
Mahdollisuus rukoukseen
20.00 Saunat ja uima-allas Seurakuntaopistolla majoittuville, iltapala

Su 26.11.
07.30 Aamupala
08.45 Ilmoitukset ja musiikki, Ruokolahti-sali
09.00 LUENTO: SEKSIN MUUTTUVAT KASVOT
-Eri ikä- ja elämänvaiheissa, Isto ja Kikka Tuokko
11.30 / 11.50 Lounas porrastaen
13.00 Ilmoitukset ja musiikki, Rukolahti-sali
LUENTO: SÄIHKETTÄ JUHLAKAUTEEN
-Huomaavaisuuksia arkeen ja lomaan, Tino ja Sari Pyssysalo
15.30 Päätöstilaisuus ja kahvitarjoilu, Ruokolahti-sali
16.00 Hyvää kotimatkaa!

Huom! Pidätämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin ohjelmassa.

TÄRKEITÄ TIETOJA
ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautuminen osoitteessa Parempiavioliitto.fi -> Jaakkiman avioparitapahtuma
Voitte ilmoittautua tapahtumaan myös puhelimitse: 050 3544468.
Viimeinen ilmoittautumispäivä on su 19.11.2017.
Ilmoittautuminen on saapunut perille, kun saatte laskun sähköpostiinne.

KURSSIMAKSU
Kurssimaksu on 230 € / pari. Ryhmänohjaajien kurssimaksu on 115 € / pari.
Kurssimaksu sisältää opetuksen, luentomateriaalin, Paremman avioliiton rakkauspankki -kirjan, pienryhmätyöskentelyn, majoituksen (lakanat ja pyyhkeet sisältyvät hintaan) ja ohjelman mukaiset ruokailut.
Jos haluatte tulla yöpymään jo perjantaiyöksi, lisähinta aamupalan kanssa 28 e / hlö, 4-11-vuotiaat lapset 13 e / hlö.

Saatte laskun ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostiinne, josta sen voi maksaa joko heti tai tulostaa maksettavaksi eräpäivään, viimeistään kuitenkin ennen tapahtumaa 24.11.2017 mennessä. Jos ette jostain syystä saa laskua, ottakaa yhteys Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Ottakaa maksukuitti mukaan tapahtumaan.
Opistolla on saunojen lisäksi myös uima-allas, varatkaa uimapuvut mukaan.

RUOKAILU
Kurssimaksuun sisältyy ohjelmanmukaiset ateriat. Lauantaina tarjoamme lounaan ja jouluisen juhlapäivällisen, sunnuntaina lounaan. Erillistä dieettimaksua ei ole, mutta mahdolliset allergiat pitää ilmoittaa, jotta keittiö osaa varautua.

Lastenhoitomaksu on 50 € / lapsi. Lastenohjelma järjestetään samassa rakennuksessa aikuisten ohjelman kanssa.
Lasten ruokailu- ja majoitusmaksu on 4-11-vuotiailta 55 € koko ajalta. Alle 4-vuotiaat ruokailevat ja majoittuvat ilmaiseksi.

OSALLISTUMINEN JA PERUUTUSEHDOT
Edellytämme kokoaikaista osallistumista. Ilmoittakaa peruutuksista ja kaikista viime hetken muutoksista Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Jos esimerkiksi lasten mukaan tulossa tapahtuu muutoksia, kertokaa meille niistä meille mahdollisimman pian.

Palautamme kurssimaksusta 100 € / pari edellyttäen, että peruutuksesta on ilmoitettu ennen su 19.11.2017.

TAPAHTUMAPAIKKA
Seurakuntaopisto, Opistontie 21, 56100 Ruokolahti, Seurakuntaopisto.fi

RUKOUS
Yhteinen rukous vahvistaa puolisoiden välistä suhdetta. Kokemus on osoittanut, että osallistumisen eteen saattaa nousta monta estettä. Rukoilkaa, että asiat järjestyvät niin, että pääsette yhdessä virkistäytymään!

Jaakkimassa tavataan!

Järjestelyryhmän puolesta,
Pekka Matikainen ja Hanna Ranssi-Matikainen

LISÄTIEDOT