Sydämellisesti tervetuloa avioliittotapahtumien jatkoseminaariin 7.-8.10.2017
Seurakuntaopistolle Järvenpäähän

Olette lämpimästi tervetulleita myös vuosien tauon jälkeen!

"Paina minut sinetiksi sydäntäsi vasten, pane sinetiksi ranteesi nauhaan.
Rakkaus on väkevä kuin kuolema, kiivas ja kyltymätön kuin tuonela.
Sen hehku on tulen hehkua, sen liekki on Herran liekki." (Laulujen laulu 8:6)

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Pe 6.10.
18.00 Huom.! Mahdollisuus ryhmien kokoontumiseen klo 18–20 välisenä aikana.

La 7.10.

Ravintola Yolanda
8.45 Musiikki ja ilmoitukset, Urheiluhalli
LUENTO: SYVYYTTÄ SEKSIIN
– Irti häpeästä ja menneisyyden haavoista
MARKKU JA HELKA SILVENTOINEN
Kolehti avioliittotyölle
11.30 / 11.50 / 12.10 Lounas porrastaen, Ravintola Yolanda
13.00 Musiikki ja ilmoitukset, Urheiluhalli
LUENTO: RAHA JA RAKKAUS
– Kohti yhteisiä talouspäätöksiä
MARTTI JA PÄIVI PITKÄRANTA
15.45 Päätöstilaisuus Urheiluhallissa
Kahvit ja kotimatkalle

Huom! Pidätämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin ohjelmassa.

TÄRKEITÄ TIETOJA
Seminaari sisältää luentoja ja ryhmäkeskusteluja. Viikonvaihteen aikana on mahdollisuus aiemmin opitun täydentämiseen ja uusien rakentavien näkökulmien löytämiseen muiden kokemuksia vasten peilaamalla. Olkaa yhteydessä ryhmäläisiinne ja tulkaa joukolla mukaan tapahtumaan!

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautuminen osoitteessa Parempiavioliitto.fi –> Syksyn jatkoseminaari
Voitte ilmoittautua tapahtumaan myös puhelimitse: 050 3544468.
Viimeinen ilmoittautumispäivä on pe 29.9.2017.
Ilmoittautuminen on saapunut perille, kun saatte laskun sähköpostiinne.

KURSSIMAKSU
Kurssimaksu on 198 € / pari. Ryhmänohjaajien kurssimaksu on 120 € / pari.
Kurssimaksu sisältää opetuksen, luentomateriaalin, pienryhmätyöskentelyn sekä ohjelmanmukaiset ruokailut. Maksu ei sisällä majoitusta.

Saat laskun ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostiisi, josta sen voi maksaa joko heti tai tulostaa maksettavaksi eräpäivään, viimeistään kuitenkin ennen seminaaria 7.10.2017 mennessä. Jos ette jostain syystä saa laskua, ottakaa yhteys Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Ottakaa maksukuitti mukaanne tapahtumaan.

RUOKAILU
Kaikille osallistujille tarjotaan lauantaina tulokahvit ja suolapala, lounas ja päivällinen ja sunnuntaina lounas ja lähtökahvit. Erillistä dieettimaksua ei ole, mutta mahdolliset allergiat pitää ilmoittaa, jotta keittiö osaa varautua.

Lastenhoitomaksu on 50 € / lapsi. Lastenohjelma järjestetään Seurakuntaopiston pihapiirissä päiväkoti Satakielessä (Y-rakennus).
Lasten ruokailumaksu on 4-12-vuotiailta 50 € koko ajalta. Alle 4-vuotiaat ruokailevat ilmaiseksi.

MAJOITUS
Kukin hoitaa majoitusjärjestelyt itse. Seurakuntaopiston kampuksella yöpyvät varaavat majoituksen sähköpostitse suoraan Kati Väliaholta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. viimeistään pe 29.9.2017 mennessä.

Majoituspaketin hinta on 70 e / pari / perjantain ja lauantain välinen yö (hintaan ei sisälly ilta- tai aamupalaa, mutta majoitustilojen läheisyydestä löytyy keittiötilat) ja 110 e / pari / lauantain ja sunnuntain välinen yö (hintaan sisältyy iltapala ja saunat, aamupala tarjoillaan ravintola Yolandassa).

MUITA MAJOITUSVAIHTOEHTOJA
Tuusulanrantatie.fi
Scandic-hotelli Järvenpää, Asema-aukio, 04400 Järvenpää, www.scandichotels.fi, 09 27141
Kokoushotelli Gustavelund, Kirkkotie 36, 04310 Tuusula, www.gustavelund.fi, 09 273751
Majatalo Onnela, Rantatie 34, 04310 Tuusula, www.onnela.com, 09 258 821
Hotelli Krapi, Rantatie 2, 04310 Tuusula, www.krapi.fi, 09 274 841

OSALLISTUMINEN JA PERUUTUSEHDOT
Edellytämme kokoaikaista osallistumista. Ilmoittakaa peruutuksista ja kaikista viime hetken muutoksista Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Jos esimerkiksi lasten mukaan tulossa tapahtuu muutoksia, kertokaa niistä meille mahdollisimman pian.

Palautamme kurssimaksusta 100 euroa / pari edellyttäen, että peruutuksesta on ilmoitettu ennen pe 29.9.2017.

TAPAHTUMAPAIKKA
Seurakuntaopisto, Järvenpääntie 640, 04400 Järvenpää
Seurakuntaopisto.fi

KOTITEHTÄVÄT
Avioliitto on alati muuttuva rakkaussuhde. Lähetämme ilmoittautuneille kaksi kotitehtävää. Ne auttavat siirtymään arjesta uudelle aaltopituudelle.

PERJANTAI-ILTA
Jos tahdotte kokoontua Seurakuntaopistolla ryhmänne kanssa jo perjantai-iltana 6.10.2017, se onnistuu klo 18–20 välisenä aikana. Sopikaa asiasta yhdessä ryhmäläistenne kanssa ja ilmoittakaa tulostanne Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

RUKOUS
Yhteinen rukous vahvistaa puolisoiden välistä suhdetta. Kokemus on osoittanut, että osallistumisen kynnyksellä eteen saattaa nousta monta erilaista estettä. Rukoilkaa, että asiat järjestyvät niin, että pääsette yhdessä virkistäytymään!

Nähdään jatkoseminaarissa Järvenpäässä!
Hanna Ranssi-Matikainen ja Pekka Matikainen