Unelmoitko luennoimisesta avioparitapahtumassa?

OSALLISTU LUENNOITSIJAKOULUTUKSEEN
Järvenpäässä 15.-16.9.2018

Olette sydämellisesti tervetulleita avioparikoulutuksen SUPERVIIKONLOPPUUN!
Viikonvaihde kokoaa Seurakuntaopistolle Järvenpäähän ryhmänohjaaja-, tukipari- ja luennoitsijakoulutettavat yhtä aikaa. Kaikki osallistujat aloittavat viikonlopun yhteisellä luennolla.

Luennoitsijakoulutus on suunnattu sekä avioliittotyön luennoitsijapareille
että luennoitsijoiksi aikoville. Kukin pari valmistaa 10 minuutin harjoitusluennon, joka videoidaan ja arvioidaan kannustavassa ilmapiirissä. Luennoitsijakoulutuksen ryhmätyöt avaavat uusia näkökulmia ja antavat erinomaisia ohjeita luennon tekemiseen. Pienryhmät palvelevat myös parisuhteenne hoitamista.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

La 15.9.
09.30 Ilmoittautuminen
Aamukahvi ja suolapala, Ravintola Yolanda
Lastenohjelma pihapiirissä, Päiväkoti Valona
10.00 Tervetuliaissanat ja musiikki, Kappeli-Auditorio
LUENTO: ANTAESSAAN SAA – ILOA AVIOLIITTOTYÖSTÄ
Mihin työssä sitoudun ja mitä sitä saan?
Kuulumiskierros pienryhmässä: Millaisin unelmin luennoitsijaksi?
12.30 Lounas, Ravintola Yolanda
14.00 LUENTO: AVIOLIITTOLUENTOJEN KESKEISET SISÄLLÖT I
Tauko
LUENTO: AVIOLIITTOLUENTOJEN KESKEISET SISÄLLÖT II
RYHMÄT ryhmätiloissa
17.00 Päivällinen, Ravintola Yolanda
18.00 Iltaohjelma Järvenpään kulttuurimaisemissa
20.00 Saunat Seurakuntaopistolla majoittujille

Su 16.9.
08.00 Aamiainen Seurakuntaopistolla majoittuville
09.00 LUENTO: MITEN LUENNOIDA AVIOPARINA?
Pariluennoinnin sudenkuopat
Aikatauluttaminen ja esityksen selkeys
Valmistautuminen, luennon pitäminen ja jälkihoito
Harjoitusluennot pienryhmissä
Kuvaus, Pauli Savolainen
12.00 Lounas, Ravintola Yolanda
13.00 Harjoitusluennot pienryhmissä, palaute
Loppuyhteenveto ja keskustelua kokemuksista
15.30 Päätöstilaisuus Kappeli-Auditoriossa
16.00 Kahvitarjoilu ja kotimatkalle

HARJOITUSLUENNOT
Kukin pari valitsee avioliittotyön sisällöistä itselleen tärkeän luentoaiheen, joka valmistellaan etukäteen. Aiheesta pidetään koulutuksessa 10 minuutin miniluento, joka kuvataan ja arvioidaan. Ilmoittautuneille lähetetään tarkempi tehtäväohjeistus sähköpostitse. Kannustavaan arviointiin on varattu noin 10 minuuttia aikaa. Siunausta etukäteisvalmisteluihin!

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautuminen osoitteessa www.parempiavioliitto.fi
Viimeinen ilmoittautumispäivä on pe 7.9.2018
Ilmoittautuminen on saapunut perille, kun saatte laskun sähköpostiinne. Laskun tulee olla maksettuna eräpäivästä riippumatta ennen seminaaria 14.9.2018 mennessä. Ottakaa maksukuitti mukaan tapahtumaan. Lisätiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

KURSSIHINNASTO
Kurssimaksu, yhdistyksen jäsenet 140 € / pari
Kurssimaksu, ei-jäsenet 198 € / pari
Yli 5 ruoka-aineallergiaa, lisäveloitus 8,90 € / hlö / päivä
Lasten ruokailut, alle 4-vuotiaat Ilmainen
Lasten ruokailut, 4-12-vuotiaat 35 € / lapsi
Lastenhoitomaksu 50 € / lapsi

Kurssimaksu sisältää opetuksen, luentomateriaalin, pienryhmätyöskentelyn sekä ohjelmanmukaiset ateriat. Kaikille osallistujille tarjotaan lauantaina tulokahvit ja suolapala, lounas ja päivällinen sekä sunnuntaina lounas ja lähtökahvit. Ilmoita mahdolliset allergiat, jotta keittiö osaa varautua. Maksu ei sisällä majoitusta. Lastenohjelma järjestetään Seurakuntaopiston pihapiirissä päiväkoti Valonassa (Y-rakennus).

MAJOITUSHINNASTO
Majoituspaketin hinta pe-la 70 € / pari
Majoituspaketin hinta la-su 110 € / pari
Lasten majoitus, alle 4-vuotiaat ilmainen jos lapsi nukkuu vanhemman vieressä
Lasten majoitus 4-12-vuotiaat 20 € / kaksi yötä

Kukin hoitaa majoitusjärjestelyt itse. Seurakuntaopiston kampuksella yöpyvät varaavat majoituksen sähköpostitse suoraan Gitta Nyyssöseltä, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. pe 31.8.2018 mennessä. Pe-la hintaan ei sisälly ilta- tai aamupalaa, mutta majoitustilojen läheisyydestä löytyy keittiötilat. La-su hintaan sisältyy iltapala ja saunat, aamupala tarjoillaan ravintola Yolandassa.

MUITA MAJOITUSVAIHTOEHTOJA
tuusulanrantatie.fi
Scandic-hotelli Järvenpää, Asema-aukio, 04400 Järvenpää, 09 27141, scandichotels.fi
Kokoushotelli Gustavelund, Kirkkotie 36, 04310 Tuusula, 09 273 751, gustavelund.fi
Majatalo Onnela, Rantatie 34, 04310 Tuusula, 09 258 821, onnela.com
Hotelli Krapi, Rantatie 2, 04310 Tuusula, 09 274 841, krapi.fi

OSALLISTUMINEN JA PERUUTUSEHDOT
Edellytämme kokoaikaista osallistumista. Ilmoittakaa kaikista viime hetken muutoksista Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Jos esimerkiksi lasten mukaan tulossa tapahtuu muutoksia, kertokaa niistä meille mahdollisimman pian. Palautamme kurssimaksun kokonaisuudessaan edellyttäen, että peruutuksesta on ilmoitettu viimeistään viikko ennen tapahtuman alkua. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista palautamme puolet kurssimaksusta.

RUKOUS
Yhteinen rukous vahvistaa puolisoiden välistä suhdetta. Kokemus on osoittanut, että osallistumisen kynnyksellä eteen saattaa nousta monta estettä. Rukoilkaa, että pääsette yhdessä virkistymään ja kouluttautumaan!

"Isäntä sanoi hänelle: 'Hyvin tehty! Olet hyvä ja luotettava palvelija. Vähässä olet ollut uskollinen, minä panen sinut paljon haltijaksi." (Matt 25:23)

TAPAHTUMAPAIKKA
Seurakuntaopisto, Järvenpääntie 640, 04400 Järvenpää, seurakuntaopisto.fi